Communicatie trainingen

Welkom bij Aaltsjewester c.s.

Laat de Wester-wind door je organisatie waaien!

Neem contact op voor de mogelijkheden. Of lees meer over mij….

Communicatietraining voor duurzame verandering

Wil je snel trucjes leren om beter te communiceren? Hmmm, kan. Dat zie je vaker. Maar ik word er niet warm van. Wil je begrijpen hoe communicatie werkt en wat jij daar eigenlijk in doet? Hoe je dit nog meer in lijn brengt met jou als persoon en met wat je feitelijk met je communicatie wilt bereiken? Daar doe ik het voor!

Dit beloof ik in mijn trainingen en coaching:

“Ik ga niet voor het laagje chroom maar voor duurzame verandering.”

En ik beloof meer:

  • Inspirerende, kernachtige, doelgerichte én procesgerichte aanpak
  • Open, persoonlijke, enthousiaste, invoelend-zakelijke stijl
  • Veel kennis en jarenlange, brede trainerservaring o.a. bij NTI NLP
  • Officieel trainingsbureau; geregistreerd bij het CRKBO
  • Training en coaching op maat en naar wens
  • Ook kleine en totaaltrajecten voor NLP en Oplossingsgericht werken

“Het directieteam van Oostwegel Collection heeft tussen januari en mei 2018, gedurende 10 dagen, de intensieve en leerzame In company NLP TEAM Practitioner gevolgd, onder de bezielende leiding van Aaltsje Wester en Louis Moolenaar.
In het kader van ons team-ontwikkelingsproces zijn we aan de slag gegaan met thema’s als: leiderschap, visie en strategie-ontwikkeling.
Aaltsje en Louis hebben ertoe bijgedragen dat een stevig fundament is gelegd voor een succesvolle toekomstige doorontwikkeling van onze organisatie.
Wederom hebben beide trainers aangetoond dat zij in staat zijn gebleken om teams beter te laten renderen. Kernwoorden die beide trainers typeren zijn: inspirerend, deskundig, enthousiasmerend, procesgericht, spiegelend en empathisch.
Wij kunnen iedere organisatie Aaltsje en Louis aanbevelen als het gaat om vraagstukken op het snijvlak van mens en organisatie”.
Oostwegel CollectionDirectieteam
Oostwegel Collection
I am slide content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John DoeCEO
John Doe
I am slide content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John DoeCEO
John Doe

Aaltsje Wester biedt coaching en communicatietraining voor duurzame verandering en effectief omgaan met stress en werkdruk. Tegenwoordig is er veel werkdruk in het onderwijs en werkdruk in de zorg. Voor een NLP aanpak, een verbindende communicatie en een oplossingsgerichte benadering ben je bij Aaltsje Wester c.s aan het goede adres!

Aaltsje Wester c.s. is als gecertificeerd opleidingsbureau geregistreerd bij het CRKBO.


Neem contact op


Facebook


Linkedin


Twitter

Meld je aan voor de nieuwsbrief!