3 daagse training ‘de positieve energie van verandering’

De positieve energie van verandering

Omgaan met verandering (3-daagse training)

‘Bleef alles maar zoals het was.’ Sommige mensen krijgen het benauwd van die gedachte, maar veel mensen willen eigenlijk niets liever. Het is een gegeven dat de meeste mensen van nature moeite hebben met verandering of willen het oude niet loslaten. Vaak wordt verandering ervaren als tegenslag, het hebben van geen keuze of invloed en soms zelfs als een diepe, onbewuste angst.

Nieuwe situaties in bijvoorbeeld werk, relatie, verhuizing, gezondheid, verlies… het hoort bij het leven. Soms zie je de donkere lucht van verandering van mijlenver al aankomen en niet zelden dient een verandering zich aan als een onverwachte hoosbui. En de gevolgen zijn vaak al net zo onvoorspelbaar als het weer. Of toch niet?

In de driedaagse training ‘De positieve energie van verandering’ leer je welke betekenis een verandering kan hebben, wat er feitelijk bij je vanbinnen gebeurt en hoe je ermee om kunt gaan dat het niet energie kost, maar je vroeg of laat zelfs nieuwe energie kan opleveren. Want ook de energie van tegenwind kun je voor je laten werken.

Wat levert de training je op:

Voor- en Najaar 2021

€ 495,–  inclusief koffie, thee en lunch

Egmond of omgeving