3 daagse training ‘van stress naar meer rust’

Van Stress naar meer Rust

Effectief omgaan met stress en werkdruk 3-daagse training

Druk druk druk. Veel veel veel. Snel snel snel. Meer meer meer. Als je het zo op een rijtje ziet, dan is het ook niet gek hoe ongemerkt stress je leven kan insluipen.  Hoe makkelijk de balans doorslaat naar iets wat niet gezond is en meer energie kost dan goed voor je is. Maar ja: hoe zorg je voor meer rust en een goede balans?

In de driedaagse training leer je om op een effectieve wijze om te gaan met druk, zodat de stress afneemt. Wat komt er aan bod? Vroegtijdig herkennen van stresssignalen; invloed van taal en denkpatronen; herkennen en stellen van grenzen; tijdsmanagement, mindfulness; energie; vitaliteit en balans.

Ik geef de training samen met Marian van Breukelen, net als ik een ervaren trainer; opgeleid in NLP, Oplossingsgericht werken, Systemisch werken, Trauma-life Work. Marian is tevens breed opgeleid in methodieken rondom lichaamswerk en heeft veel ervaring het lichaamsgericht trainen en coachen van groepen en individuen. Dit driedaagse verandertraject kenmerkt zich door lichtheid, creativiteit, doortastendheid. Een mooi moment om stil te staan wat jou beweegt en wat voor jou werkt om meer rust, energie en vertrouwen te realiseren.

  •  november 2018

€ 495,–  inclusief koffie, thee en lunch

Gasterij Nieuw Westert

Oude Schulpweg 18
1935 EN Egmond-Binnen