Over mij

aaltsje, aangenaam.

Een bevlogen, enthousiaste en invoelende vrouw, die gelooft in de zin en noodzaak van verandering en beweging.

Over mij

Ik ben Aaltsje Wester, mijn wortels liggen in Friesland en ik woon al jaren met veel plezier in Noord-Holland. Ik heb ruim 25 onderwijservaring op uiteenlopende terreinen en ruim 20 jaar ervaring in het coachen en trainen van kleine en grote organisaties, teams en individuen. Internationaal gecertificeerd NLP-trainer/coach; aanvullend opgeleid in Systemisch werken als opsteller en begeleider, Trauma-life Work en Oplossingsgericht werken/oplossingsgerichte communicatie.

 

Zo ben ik

Invoelend en recht door zee. Open en doelgericht. Warm, enthousiast, wind in de haren en blik vooruit. Dergelijke reacties krijg ik van mensen met wie ik samenwerk en train. Ik herken me daar zelf ook in, dus dat zal me wel aardig typeren.


Hier doe ik het voor

Ik geloof in de ongekende mogelijkheden van mensen. Ik geloof ook in de zin en noodzaak van verandering en beweging. Wat mij beweegt en waarvoor ik elke dag graag m’n bed uit kom, is om mensen en organisaties te ondersteunen, te coachen en te trainen in het makkelijker bereiken van hun doelen of resultaten. Ik breng mensen in contact met hun wezenlijke, ware drijfveren zodat duurzame verandering in hun gedrag en communicatie kan worden bereikt.

Mijn stijl

Ik train en coach op een geheel eigen manier, die door mensen als eerlijk, helder en verfrissend wordt ervaren. Dit creëert zowel in groepen als een-op-een de prettige, positieve energie die nodig is om optimaal te kunnen ervaren, leren en veranderen. Kortom: aanhoudende Wester-wind met volop kans op nieuwe inzichten en een gunstiger werkklimaat.


C.s.? ja! C.s.!

Afhankelijk van de aard en omvang van opdrachten werk ik graag samen met gelijkgestemde professionals uit mijn netwerk; trainers die van aanvullende waarde zijn op wat nodig is voor de beste training, workshop of coaching. Aaltsje Wester cum suis dus. Oftewel: Aaltsje en ‘aanhang’. Vanuit mijn jarenlange werkervaring voel ik goed aan wat een opdrachtgever nodig heeft en weet ik dit, al dan niet samen met de juiste samenwerkingspartners te bieden.

Voor wie werk ik?

Kijk hier voor een uitgebreide lijst met opdrachtgevers en referenties.

Meer over mij:

Mijn Ebook


Klik hier

Referenties


Klik hier

CRKBO Geregistreerd


Klik hier