Energie werk

Alles is energie

Je emoties, je gedachten, je fysieke lijf en gezondheid. Door heel het lichaam stroomt energie. Energie werk is gericht op deze energie.

Energie is overal

Het is in je, om je en door je heen. Alles wat je vasthoudt, denkt, voelt, ruikt en hoort is energie in beweging. Het waarnemen van energie is zo vanzelfsprekend, dat je het al snel over het hoofd ziet.

Het werken met energie helpt je om het contact met je zintuigen te verdiepen en verfijnen. Je leert subtieler waarnemen. Je wordt hierdoor niet alleen bewuster van je energie, maar ook van je lichaam, emoties, gevoelens, gedachten en inspiratie. Door verfijnder af te leren stemmen, voel je grenzen en (on)mogelijkheden eerder aan. Je komt sneller tot de kern. Het wordt gemakkelijker om balans te (her)vinden en te onderhouden.

Energiewerk

In mijn coaching combineer ik energiewerk met andere begeleidingsvormen zoals systemisch werk, trauma werk, NLP,(Neuro Linguïstisch Programmeren) oplossingsgericht werk, IEMT ( integraal Eye Movement Therapy) Kortom een holistische benadering!

Inspiratie, adem van de geest , Mathilde Santing