Referenties

 

“Het directieteam van Oostwegel Collection heeft tussen januari en mei 2018, gedurende 10 dagen, de intensieve en leerzame In company NLP TEAM Practitioner gevolgd, onder de bezielende leiding van Aaltsje Wester en Louis Moolenaar.
In het kader van ons team-ontwikkelingsproces zijn we aan de slag gegaan met thema’s als: leiderschap, visie en strategie-ontwikkeling.
Aaltsje en Louis hebben ertoe bijgedragen dat een stevig fundament is gelegd voor een succesvolle toekomstige doorontwikkeling van onze organisatie.
Wederom hebben beide trainers aangetoond dat zij in staat zijn gebleken om teams beter te laten renderen. Kernwoorden die beide trainers typeren zijn: inspirerend, deskundig, enthousiasmerend, procesgericht, spiegelend en empathisch.
Wij kunnen iedere organisatie Aaltsje en Louis aanbevelen als het gaat om vraagstukken op het snijvlak van mens en organisatie”.

Directieteam Oostwegel Collection

 

 

“Aaltsje heeft de training ‘Van stress naar rust” voor twee groepen medewerkers verzorgd.
Samen met Marian van Breukelen deed ze dit in een sfeer die iedereen als prettig, veilig en positief heeft ervaren.
De persoonlijke ervaringen van Aaltsje en Marian werden zeer gewaardeerd en maakten dat de groepen zichzelf ook kwetsbaar durfden op te stellen.
Goede afwisseling tussen theorie en praktijk en genoeg toepasbare tools om ook na de training mee aan de slag te gaan.”

Wim van Geel adviseur P&O

 

 

philadelphia

Het was voor mij belangrijk dat Philadelphia medewerkers van de locaties in Bergen zich konden vinden in de geboden lesstof.
En vooral dat medewerkers de lesstof/theorie kunnen gebruiken in de praktijk.
Hierin heb je ons zeker niet in teleurgesteld.
Jouw professionaliteit, je kennis over NLP, je rust, de ruimte die je de medewerker geeft, het vertrouwen en de gemakkelijke manier om op elke situatie in te spelen, is voor mijn teams een meerwaarde.
Ik hoor alleen maar goede reacties en zie dat wat ze geleerd hebben ook toepassen.
Het is dan ook mooi om te zien dat medewerkers de sheets met tips en trucs op de wc, slaapdienst of kantoor ophangen.

Ik zal jou dan ook van harte aanbevelen bij mijn collega`s en collega instellingen”.

Inge Pattiapon, Manager Zorg & Wonen

“Ik heb Aaltsje leren kennen als een hele lieve vrouw.
Ze kan goed luisteren en medewerkers van Philadelphia komen graag naar haar trainingen.
Ze neemt mensen serieus en weet ze te prikkelen om aan de slag te gaan.”

Evelien Groen, Locatiemanager

 

 

basisschool kleurenorkest

“Wij hadden een prachtige studiedag met Aaltsje Wester.
We hebben het gehad over de missie van onze school.
Wat betekent deze missie voor je, hoe geef je daar vorm aan en zijn we nog op de goede weg?
We hebben gekeken naar onze eigen waarden en onze gezamenlijke waarden voor de school: het Kleurenorkest.
Door haar deskundigheid, ervaring, empathisch vermogen en bezielende leiding, hadden we een inspirerende dag; een stevig fundament om op verder te bouwen”.

Els Vonk, Directeur

 

 

Wij hebben een verdiepingstraining voor coaches gevolgd bij Aaltsje Wester.
Een leerzame training waarbij bewustwording het uitgangspunt is, bewustwording zonder handeling geeft geen verandering!
Oplossingsgericht Werken in combinatie met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) zijn bijzonder krachtige methodieken die ingezet kunnen worden in gesprekken en vooral bij het coachen.
In deze training leer je als coach allereerst  naar jezelf te kijken, vervolgens naar de ander en hoe zich dit verhoudt.
Kortom het was zinvol, leerzaam en zeer bruikbaar.

Coaches Nova College

 

“Aaltsje heeft in opdracht van den os consultancy een agressietraining verzorgd voor de Dierenbescherming. Haar inzet, betrokkenheid en vakkundigheid beveel ik van harte aan. Een zeer tevreden opdrachtgever is voor mij het resultaat en de deelnemers hebben dankbaar afscheid genomen van haar en Hans. Zij hebben samen een flinke klus geklaard, waarvoor dank!”

HRM, TMA expert, performance coach en trainer

 


“Aaltsje heb ik als trainer gehad bij zowel de NLP practitioner als bij oplossingsgericht coachen in het onderwijs. Wat bij Aaltsje opvalt is dat ze in haar trainer zijn, ook heel erg medemens is. Ze is hartelijk en toegankelijk. Ze neemt de groep vol enthousiasme mee met haar verhalen die uitstralen hoe positief en oplossingsgericht ze is. Tijdens de individuele coachsessies weet ze binnen no-time tot de kern door te dringen en tegelijkertijd mensen
ook zo te stimuleren dat ze een stap vooruit kunnen maken. Voor mij heeft deze manier van trainen/ coachen ertoe bijgedragen om uiteindelijk zelf stappen te zetten richting eigen dromen en deze te laten uitkomen.”

– *Inspirator *Trainer *Coach

 


“Tsja – Aaltsje is Aaltsje. Dus komt het zien – komt het zien — want dat is de echte beleving. Samen met Louis (bege)leidde Aaltsje ons in 16 dagen door NLP Basis training. Met spiedende, alerte ogen ontging haar niets zodat de groep als geheel en iedere persoon zich veilig kon en ging voelen. Vanuit dat vertrouwen en door haar vele voorbeelden en het laten ervaren van de eigen beleving kwam er “duidelijkheid” (cognitief maar ook gevoelsmatig) dat NLP maar ook Aaltsje heel bijzonder zijn. Een prachtig koppel dat voor elke deelnemer het best mogelijke resultaat mogelijk maakt. Ik zeg – Aaltsje is een aanrader.”
 Programma Redesign UWV WERKbedrijf

ICT

“Aaltsje is een bevlogen en professionele trainer. Zij combineert enorme materiekennis met veel betrokken aandacht voor haar cursisten en houdt altijd overzicht m.b.t. wat er speelt in de groep. Ik vind haar heel authentiek en warm en ze heeft veel levenservaring, welke ze m.i. heel mooi inzet als metaforen in haar training. Zo creëert zij een grote mate van veiligheid waarin mensen risico durven nemen en durven te stretchen, zodat er echt ‘geleerd’ kan worden. En veel gelachen!”

Mens- en resultaatgerichte Business/ICT professional

 


“Ik ken Aaltsje als een zeer betrokken trainer en liefdevol mens. Ze raakt mensen in wat belangrijk voor hen is en weet hen daarmee in beweging te brengen. Wat ik in haar waardeer is dat ze geen blad voor de mond neemt en de dingen benoemt die ze op het hart heeft waardoor helderheid ontstaat. Haar enthousiasme en openheid werken uitnodigend. In groepen heeft ze een sterk oog voor wat zich op individueel niveau afspeelt. Aaltsje is goed in haar vak, maar bovenal een prachtig mens!”

Eigenaar at LeerWerk